Hyvin suunnitelluilla yksityiskohdilla hallittu kokonaisuus

 

Loppuun asti mietityt yksityiskohdat ovat laatua katosta lattiaan. SmartiS tuoteperhe on kehitetty helpottamaan niin loppukäyttäjän kuin asentajan työskentelyä.

 

Pylväs voidaan kiinnittää keskelle tukevaa jalkaa tai sen ulkoreunaan, jolloin pylväs saadaan parhaaseen mahdolliseen paikkaan työpisteeseen nähden.

 

Pistorasiat ja kytkimet voidaan asentaa kaikkiin pylväisiin mille korkeudelle tahansa. Pylväät voidaan toimittaa myös asiakkaan toivomin värein.

 

Kaapeleiden suojaletkut voidaan kiinnittää siistein kannakkein.

 

Nopeasti asennettavat kattoläpiviennit merkitsevät viimeisteltyä lopputulosta.

 

Satojen erilaisten korkealaatuisten komponenttien avulla hyvä lopputulos.

SmartiS-pylväistä voidaan rakentaa lukuisia erilaisia vaihtoehtoja

 

Värivaihtoehdot

SmartiS pylväät valmistetaan alumiinista. Vakiotoimituksen vaihtoehtoiset värisävyt ovat valkoinen (RAL 9010) ja eloksoitu alumiini. Muut värit tilauksesta.

 

Pylväsmallit

Järjestelmään kuuluvat pistorasiapylväät sopivat mainiosti minne tahansa. Tekniset ratkaisut on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman hyvin kaikkia käyttötarpeita.

 

Kiinnitysmekanismi

Pistorasiapylväs kiristetään tarvittaessa lattian ja katon väliin. Tukeva kiinnitysmekanismi mahdollistaa pistorasiapylväiden siirtämisen paikasta toiseen työpisteiden mukaisesti.

 

Pistorasiat

Kätevästi 45° kulmassa olevissa pistorasioissa pistotulpat eivät ole toistensa tiellä, joten pylvään kapasiteetti on kaikilta osin käytettävissä.

 

Jalkamallit

Vapaasti seisovan pistorasiapylvään sijoittaminen saattaa joskus vaatia erityisen jalan. Ratkaisu on kohteen mukaan suunniteltu jalka, jonka muoto voi olla lähes mikä tahansa.

 

Työkaluton asentaminen

Järjestelmän komponenttien asennus pylväisiin ja kouruihin käy kätevästi ilman erikoistyökaluja.

Muut työpistekohtaiset sovellutukset

Siistit ja tarkoituksenmukaiset sähköasennukset lisäävät työpisteen viihtyvyyttä.

SmartiS tarjoaa runsaasti erilaisia yksilöllisiä mahdollisuuksia työpisteille. Mm. kannettavien laitteiden latauspisteet saadaan kätevästi ulottuville.

Johtokanavat kannattaa ottaa osaksi sisustuksen suunnittelua, sillä niillä luodaan helposti ja nopeasti mielikuva loppuun asti ajatelluista yksityiskohdista.

 

Pistorasiapaneelit

Työpistekohtaiset pistorasiapaneelit ja johtosuojat voidaan asentaa tason ylä- tai alapuolelle. Merkittävä yksityiskohta on paneelin pikakiinnitys, josta ei aiheudu vaurioita pöytätasolle.

 

Johtokanavat

Käyttämällä asennuskouruja saadaan aikaan toimiva ja turvallinen kokonaisuus, jossa ei tarvita ylimääräisiä ja hankalia jatkojohtoja.