Johtokanavat

Johtokanavat ovat osa sisustusta. Siistit ja tarkoituksenmukaiset sähköasennukset lisäävät työpisteen viihtyvyyttä. Käyttämällä SmartiS johtokanavia saadaan aikaan toimiva ja turvallinen kokonaisuus, jossa ei tarvita ylimääräisiä ja hankalia jatkojohtoja, vaan kaapelit ovat kannen alla piilossa. SmartiS johtokanavat kannattaa ottaa osaksi sisustuksen suunnittelua, sillä niillä luodaan helposti ja nopeasti mielikuva loppuun asti ajatelluista yksityiskohdista.

Siirry tuotetietojärjestelmään

Työpisteet

SmartiS tarjoaa runsaasti erilaisia yksilöllisiä mahdollisuuksia työpisteille. Mm. kannettavien laitteiden latauspisteet saadaan kätevästi ulottuville.

Johtokanavat kannattaa ottaa osaksi sisustuksen suunnittelua, sillä niillä luodaan helposti ja nopeasti mielikuva loppuun asti ajatelluista yksityiskohdista.

Siirry tuotetietojärjestelmään

Pistorasiapaneelit

Työpistekohtaiset pistorasiapaneelit voidaan asentaa tason ylä- tai alapuolelle. Merkittävä yksityiskohta on paneelin pikakiinnitys, josta ei aiheudu vaurioita pöytätasolle.

Johtokanavat

Käyttämällä johtokanavia saadaan aikaan toimiva ja turvallinen kokonaisuus, jossa ei tarvita ylimääräisiä ja hankalia jatkojohtoja, vaan kaapelit ovat siististi kannen alla piilossa.